Connect with us

HB izazov

PRAVILA NATJEČAJA ‘HARD BODY Mega izazov’.

Published

on

PRAVILA NATJEČAJA ‘HARD BODY Mega izazov’.

ORGANIZATOR Natječaj ‘HARD BODY Mega izazov“ raspisuje: DOLKA SPORT d.o.o.,OIB: 64542345539, Zvonimira Rogoza 16, 10000 Zagreb, (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje u suradnji sa FULL TV (Vidin media d.o.o., OIB: 57493817084, Kaptolska 36, 10000 Zagreb, koji je Medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili FULL TV).

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži od čitatelja da ispuni obrazac i napiše zašto žele sudjelovati u izazovu, raspisuje se u svrhu promocije novog priručnika za vježbanje Hard body. Nagradni natječaj traje od ponedjeljaka 21.9. do nedjelje 13.12.2020 u 20 sati.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje: 8 paketa besplatnog vježbanja u trajanju 12 tjedana u sklopu programa Mega izazov u fitness centru Dream gym u Zagrebu (vrijednost 1.200 kn). Osam odabranih vježbača dobivaju i osobni plan prehrane koju izrađuje nutricionist (vrijednost 1.200 kn).

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Zagreba, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju do 20.09.2020. u 19sati., pošalju mail sa podacima za prijavu. Ispunjavanjem obrasca s pitanjem te osobnih podataka:

Ime i Prezime, Adresa, Kontakt, Slika, Dob, Visina, Težina, Opseg struka

prihvaćaju se Pravila natječaja.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu do 20.09. u 19h, nakon čega slijedi odabir 8 čitatelja prema izboru Organizatora. Čitatelji će biti nagrađeni prema Fondu nagrada navedenom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 1 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 1 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. VIDIN MEDIA d.o.o. i DOLKA SPORT d.o.o.,OIB: 64542345539, Zvonimira Rogoza 16, 10000 Zagreb.

HB izazov

Prvi kandidati odradili mjerenja

Published

on

Jučer su u Dream Gym Sopot primljni prvi odabrani kandidati. Nakon sto su se međusobno upoznali, kandidatima su prenesene informacije o tijeku i pravilima izazova.

Kandidati su pred kamerom opisali njihov motiv za prijavljivanje na ovaj izazov, a zatim su Tomislav Dolušić i Branimir Dolibašić napravili prva mjerenja sa kojima kandidati ulaze u izazov.

Kandidati će vježbati 12 tjedana do forme života pod prismotrom trenera i nutricionista. Cilj HARD BODY izazova je trajno usmjeriti kandidate kako zadržati zdrave navike i postići zdravu ravnotežu, čime se nadilazi jednokratna primjena i šablonske dijete.

Svi koji se prijave, a nisu izabrani za vježbanje u Dream Gym Sopot, vježbaju od kuće uz iste treninge i prehranu.

U izazovu sudjeljuje preko 1.000 polaznika iz cijele regije koji vježbaju od kuće.

Stoga se prijavite i vi budite dio HARD BODY zajednice!

Pošaljite nam svoju prijavu na mail:

HBmega.izazov@fulltv.hr

– ime i prezime

– adresa

– dob

– težina

– visina

– opseg struka

– vašu sliku

– kontakt telefon

#hardbodyworkout #hardbodymegaizazov #tomislavdolusic #branimirdolibasic #nutriskop #FullTVChannel #izazov #vjezbanje #radimnasebi

Continue Reading

HB izazov

Prijavite se i sudjelujte u velikom HARD BODY IZAZOVU 2020!

Published

on

Vježbajte 12 tjedana do forme života pod prismotrom trenera i nutricionista. HARD BODY polaznika trajno usmjeravamo kako zadržati zdrave navike i postići zdravu ravnotežu, čime se nadilazi jednokratna primjena i šablonske dijete.

Svi koji se prijave, a nisu izabrani za vježbanje u Dream Gym Sopot, vježbaju od kuće uz iste treninge i prehranu.

U izazovu sudjeljuje preko 1.000 polaznika iz cijele regije koji vježbaju od kuće.

Budite i vi dio HARD BODY zajednice!

Pošaljite nam svoju prijavu na mail: HBmega.izazov@fulltv.hr

– ime i prezime

– adresa

– dob

– težina

– visina

– opseg struka

– vašu sliku

Continue Reading

HB izazov

Prijavite se do 20.09.2020.

Published

on

12 tjedana do forme života

Prijavite se i sudjelujte u velikom HARD BODY IZAZOVU. Biramo 8 odabranih kandidata koji će u dvorani vježbati pod prismotrom trenera i nutricionista. Svi koji se prijave, a ne budu izabrani, mogu vježbati od kuće uz iste treninge i prehranu.

Pošaljite te nam na mail: HBmega.izazov@fulltv.hr

– ime i prezime

– adresa

– dob

– težina

– visina

– opseg struka

– vašu sliku

Continue Reading

Aktualno