Connect with us

Glazba

Novi “MERCH” i najava koncerta u Rijeci

Published

on

Kantautorica Irena Žilić je nakon singlova “Tremors“, “Defeats” i “EWO” i osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off publici polovicom ove godine predstavila i novi EP pod nazivom “Small Hours”.

Irena Žilić će nastupiti 14.11. na sedmom izdanju Impulse festivala u Rijeci na Botelu Marinu s početkom u 20 sati. U prodaji je zbog epidemioloških mjera ograničen broj ulaznica.

EP sadrži četiri pjesme na kojima je jedna od najpriznatijih domaćih kantautorica snimala tijekom protekle godine. Produkciju potpisuju britanski producent Kristofer Harris (Belle and Sebastian, Bear’s Den i dr.) i Mark Mrakovčić, s kojim je Irena surađivala na ranijim izdanjima. EP “Small Hours” dostupan je putem DeezeraSpotifyaBandcampa i ostalih streaming servisa. “Small Hours” je na CD-u dostupan u limitiranom izdanju Mudrog Brka.

Početkom ovog tjedna je objavila i “merch” povezan s EP-om. “Merch inspiriran besanim noćima i nemirom dizajnirao je Mladen Udovičić. Dostupan je u obliku postera te bilježnica s odvojivim omotom i džepićem. Omot bilježnice također može biti korišten kao poster manjeg formata. Prvih 5 postera dolazi s potpisom, a broj bilježnica je limitiran“, rekla je Irena

Glazba

Predivna instrumentalna verzija pjesme “Rana jesen miriše”

Published

on

Poslušajte predivnu i sjetnu instrumentalnu glazbenu kompoziciju, koju su svojim talentom i zajedničkom glazbenom čarolijom odsvirala dva glazbena virtuoza: Matija Dedić (piano) i Dragomir Herendić (gitara). U pitanju je pjesma, koju kantautor Mladen Burnać izvodi sa Matijom Dedićem i koja se nalazi na njegovom novom albumu “Knjiga poezije”. Međutim, ovdje su njegov glas zamijenili strastveni zvuci gitare, kojima Dragomir Herendić – Dragianni, ponovo dokazuje zašto je među najcjenjenijim gitaristima u regiji. Što se tiče Matijinog umijeća na crno-bijelim tipkama, za ovakvog jazz majstora svjetskog kalibra, već je odavno suvišno još nešto dodati. Svakako poslušajte ovu pjesmu, te uživajte u ovom sjajnom glazbenom djelu.

Continue Reading

Aktualno